Μανώλης Καλαϊτζάκης

Δέκα μέρες πριν τις εθνικές εκλογές ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι, Μανώλης Καλαϊτζάκης, βρέθηκε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι μιλώντας για τους στόχους του αλλά και την εμπειρία που έχει αποκομίσει ως τώρα περιοδεύοντας σε όλο το νομό για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής.

Ο κ. Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ  δίνοντας έμφαση στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας και το πως αυτοί θα αναπτυχθούν εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας.
Παράλληλα υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχουν οι εκλογές της 21ης Μαΐου τόσο για το σχηματισμό της προοδευτικής κυβέρνησης που είναι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την εκλογή των βουλευτών που θα εκπροσωπήσουν το Λασίθι την επόμενη τετραετία. Με ανοιχτό το ενδεχόμενο πως μπορεί να προκύψει δεύτερη εκλογική διαδικασία η οποία θα σημαίνει και εκλογή βουλευτών με λίστα και όχι σταυροδοσία, ο κ Καλαϊτζάκης τόνισε πως για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο πως ο πρώτος ή πρώτη σε ψήφους στο νομό θα είναι αυτός η αυτή που θα έχει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο των δεύτερων εκλογών.
Ο κ. Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε αναλυτικά και στα ζητήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Ιεράπετρα όσο και όλος ο νομός Λασιθίου, αναφέροντας πως προσωπική του προτεραιότητα αλλά και στοίχημα εφόσον εκλεγεί θα είναι η αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό και η λειτουργία των τμημάτων σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο που «έκοψε» η παρούσα κυβέρνηση.

radiolasithi.gr