Μανώλης Καλαϊτζάκης

Μια πρώτη εικόνα σχετικά με επερχόμενη υποψηφιότητά ως υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο δικηγόρος από την Ιεράπετρα, Μανώλης Καλαϊτζάκης.

Αν και τα 4 ονόματα των υποψηφίων δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, είναι κοινό μυστικό πως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό έχει κλείσει, και ο κ. Καλαϊτζάκης, μαζί με τον κ. Θραψανιώτη θα είναι οι δύο άνδρες που μαζί με άλλες δύο γυναίκες θα αποτελούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι.
Ο κ. Καλαϊτζάκης ανέφερε πως η πρόταση έγινε εκ μέρους του τοπικού τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας και την έκανε αποδεκτή, μια απόφαση που όπως λέει δεν ήταν εύκολη για τον ίδιο.

Η πορεία του ως μάχιμος δικηγόρος αλλά και στο συνδικαλιστικό χώρο δείχνει το στίγμα του, όπως είπε, στον προοδευτικό χώρο της αριστεράς, προσθέτοντας πως ανεξάρτητα από την υποψηφιότητά του, στόχος του είναι να προσφέρει όπως μπορεί στο κοινωνικό σύνολο.

Σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Λασιθίου ο κ. Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν με την υποστελέχωση των υπηρεσιών, τα νέα αρνητικά δεδομένα που έρχονται για τα Νοσοκομεία του νομού, θέτοντας παράλληλα και το θέμα της έλλειψης εργατών γης για το οποίο ανάφερε πως θα μπορούσε να λυθεί εύκολα αν δεν υπήρχαν ιδεολογικές αγκυλώσεις στην κυβέρνηση.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καλαϊτζάκης τόνισε πως όλες οι κοινωνίες του Λασιθίου θα πρέπει να είναι ενεργές και παρούσες απέναντι σε κάθε πρόβλημα που τις απασχολεί χωρίς να περιμένει «μαγικές λύσεις» από τον οποιονδήποτε παρουσιάζεται ως «σωτήρας».
radiolasithi.gr